Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
5 תפו"א בינוניים
2 כפות קמח
1 ביצה L
תבלינים:
כפית וחצי מלח
חצי כפית חוואיג'
קורט פלפל לבן

לציפוי:
פירורי לחם מוזהבים
שומשום

אופן ההכנה:
1. לקלף את תפו"א, לחתוך לקוביות ולבשל על להתרככות.

2. לסנן מנוזלים, למעוך, להוסיף תבלינים, קמח וביצה ולערבה היטב.

3. עם ידיים מעט רטובות, יוצרים כדורים וטובלים בציפוי.

4. מטגנים בשמן חם מכל הכיוונים עד להזהבה.

פשוט, קל וטעים

כדורי תפו"א קריספיים
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים