Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה

מנה משגעת עם טעמים נפלאים….

הירקות שאני הכנתי : (ניתן להוסיף בצל)

2 סלקים אדומים וקולרבי קלופים, חתוכים לא עד הסוף כמו מניפה.
תפוח אדמה, בטטה, שטופים וחתוכים באותה הצורה.
הוספתי גם ראש שום…כמו שהוא.
שמים בקערית חצי כוס שמן זית, 3-4 שיני שום כתושות.
טימין וזעתר טריים, אפשר להוסיף גם רוזמרין.
מלח ופלפל שחור.
מורחים היטב, עם מברשת את התערובת על הירקות
ואת הראש שום ומכניסים לתנור שחומם ב-200 מעלות.

אחרי חצי שעה מוציאים את המגש
ומורחים שוב את התערובת מעל הירקות ובחזרה לתנור.
אחרי רבע שעה מוצאים את הראש שום (זה מספיק זמן
אפייה עבורו).
וממשיכים לאפות עוד 3/4 שעה.
בעשר דקות האחרונות, מעלים את התבנית לשורה הכי עליונה בתנור, מעבירים לתוכנית גריל ואופים עוד עשר דקות. תסתכלו על הירקות, תלוי בגודל אם הם מוכנים תוציאו קודם.

זה פשוט נהדר…
מרוש׳קה ❤️

ירקות מניפה נהדרים בתנור…_מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים