Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מילוי: לבשל 5. 6 תפוחי אדמה
לצנן לקלף ולמעוך לפירה
להוסיף 2. 3 בצלים קצוצים דק ולטגן אותם
להוסיף 2 סלסלות פטריות שיטאקי חתוכים או מקופסה ולטגן עם הבצל
תיבול"
כף מרק בצל ,כפית פלפל שחור כף מרק פטריות 1 ביצה ולערבב היטב
לפתוח עלה פילאס ולמלא בצד הכי קרוב אלינו

לגלגל לרולדה ולשבלול

למרוח ביצה ושומשום

ניתן להכין גם מילוי של גבינות ועלי תרד. מעדן לאפיה עד להשחמה יפה

בצק פילאס ממולא בתפוחי אדמה ופטריות
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים