Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון של קרין גורן עם שדרוג שלי.

להקציף שתי שמנת מתוקה+שתי חבילות אינסטנט פודינג וניל+ חצי כוס סוכר לקצפת קרמית.
להוסיף 500 גר גבינה לבנה ולערבב.
להניח שקיות אוכל בתחתית התבנית , לצקת מחצית מן הבלילה.
לטבול לשונות חתול( ביסקוטים) בשני צבעים בנס קפה חזק ולסדר מעל הבלילה.
לצקת שאר הבלילה מעל הביסקוטים ולסיים בשכבה נוספת של ביסקוטים טבולים.
להקפיא ללילה.

גנאש שוקולד :
שמנת מתוקה מומסת עם 200 גר שוקולד שוויצרי עם אגוזי לוז להרתיח על הגז.

להוריד מן האש ולהוסיף חופן בוטנים קלויים מלוחים . לערבב.

לצקת מעל העוגה הקפואה.

הכנתי מדפי טרנספר את העיגולים לקישוט:
המסתי שוקולד מריר עם שוקולד לבן והנחתי על הדף , למקרר לעשר דקות ולקשט

בומב טירמיסו מצופה בגנאש שוקולד , אגוזי לוז ובוטנים מלוחים
נורית יונהספר המתכונים של
מתכון של

נורית יונה

504 מתכונים