Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
ל4 בגטים
500 גרם ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח
1 כף דבש
370 גרם מים

אופן ההכנה
1)שמים בקערה את הקמח ,שמרים ומערבבים ללא מיקסר עם כף עץ, לאחר מכן את המלח ,דבש,וקמח ומים נכנס בהדרגה עד לקבלת בצק מעט דביק

2)מכסים את הבצק בנייר נצמד ומקרר
ל 6 שעות?

3)מחלקים את הבצק
ל4 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ומגלגלים לרולדה , מניחים בתבנית מקומחת ומיוחדת לבגט ומתפיחים לשעה בערך

4) עושים 4 חתכים באלכסון מתיזים קצת מים על הבצק, שמים מים רותחים בתחתית התנור ואופים בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות כ 25 דק

בהצלחה
Jacqueline fadelon

בגט צרפתי אמיתי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים