Share with:


בשרי

אופן הכנה

1/2 קילו בשר טחון מעורבב עם…
2 בצלים מטוגנים
2 כפות קמח מצה
1 ביצה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כרכום
1/2 כפית בהרט

לערבב היטב.
8 ראשי ארטישוק קפואים מושרים עם מים רותחים…
למלא את הראשים בבשר בעיסת הבשר….

בלילה…
קמח בצלחת
2 ביצים טרופות עם מעט מלח….
לטבול בביצה ואז בקמח ולטגן עד הזהבה ….

רוטב….
3 בצלים חתוכים לשרוכים לטגן עם 4 כפות שמן עד לגוון שזוף להוסיף פיטריות אפשר מקופסה ואפשר טריות לערבב כ4 דקות ולתבל….
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף כרכום
1/4 כפית בהרט
1/4 כפית מרק בצל
לערבב ולהוסיף את הראשים הממולאים להוסיף כ3 כוסות מים ולבשל כ45 דקות …
להוסיף 2 כפות מרק פיטריות מהולות במעט מים לתוך הסיר לנענע את הסיר ולבשל עוד 5 דקות ולהגיש…

ארטישוק ממולא ברוטב פטריות
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים