Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קג" קמח
2 ביצים שלמות
2 אבקת אפיה
2 מחמאה רכה
1 כוס שמן
1 כוס מים
לעבד במיקסר עד לבצק רך
לעטוף בניילון נצמד ולתת לנוח בקרור חצי שעה

סירופ דבש;
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
2 סוכר וניל לבשל דקות על אש נמוכה

להוציא את הבצק מהקרור לחלק ל-3 חלקים וכל חלק לרדד ולקרוץ עיגולים עם קורצן או כוס דיי גדולה
לגלגל כל עיגול ולהניח בתבנית אפנה
לחמם תהור מראש ל-180 מ' 20 -25 דקות בערך
להוציא מהתנור לטבול בסירופ וישר לקערת קוקוס

אצבעות קוקוס
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים