Share with:


פרווה

אופן הכנה

אורז עם איטריות
ובצל מטוגן

כוס אורז שטוף ומסונן
כוס איטריות שהוזהבו בתנור
1 בצל מקוצץ

בסיר מטגנים את הבצל
עד הזהבה
מוסיפים את האורז
מטגנים יחד 4 דקות

מוסיפים 3 כוסות מים
מגיעים לרתיחה
מתבלים במלח
ופילפל לבן
מבשלים כ10 דקות
באש נמוכה
שהמים מתאדים קצת
מוסיפים את האיטריות
ממשיכים כ5 דקות נוספות
שכל המים מתאדים
מכסים בנייר סופג
למשך כמה דקות
מערבבים עם מזלג
בתאבון

אורז עם איטריות ובצל מטוגן
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

741 מתכונים