Share with:


פרווה

אופן הכנה

לשטוף היטב שקית של תפודים ולשלוק במים
בערך 20 עד 30 דקות לריכוך קל מאוד ..לסנן מהמים
ולתבל את התפודים :
3 כפות שמן זית .
מעט פלפל שחור גרוס.
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כורכום
חצי כפית מלח
כפית מרק עוף
מעט שום גבישי
כף פטרוזליה /כוסברה קצוצה
לערבב את כל התבלינים עם השמן זית היטב ולצקת את מחצית מהרוטב על התפודים ולשים במרכז תבנית גדולה של תנור .
חותכים בטטה לעיגולים
ומסדרים כמו קלפים מסביב לתפודים ולצקת את יתרת הרוטב מעל הבטטה ..
לזרזף כף סילאן מעל הכל .
להכניס לתנור על חום גבוהה 200 מעלות עד להשחמה
וזה מוכן .
.בתאבון אסתי

תפודים ובטטה אפויים בתנור_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

169 מתכונים