Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

תיפשטי .. לא רק בפסח היא טעימה בכל ימות השנה ❤ היא כל כך טעימה ❤ קראתי לה הספרה הטריפוליטאית של פסח .לבשל על הגז כ 30 דקות : 2 כוסות סוכר,2 כוסות מים ופרוסת לימון.
להקציף :
3 ביצים יחד
להוסיף : 1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כפית גרידת תפוז
1 כוס בוטנים קלויים טחונים
1/2 כפית קינמון
3 כוסות קמח מצה לקשט בבוטנים או שקדים…תשיגו זה נמצא על המדף כל השנה .עוגה סוףףף❤ לשמן תבנית לאפות על 180 מעלות כ-40 -35 דקות כשהעוגה חמה לפרוס ולשוך את הסירופ. ואת המתכון לפני שנים קיבלתי מחבר יקר נונו ג'רי תודה רבה ❤

תיפשטי-הספרה הטריפוליטאית של פסח_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

985 מתכונים