Share with:


טבעוני

אופן הכנה

מנה צמחונית,טבעונית
פיקנטית וקלילה🤗

1 כרובית בינונית חתוכה לפרחים קטנים
1 בצל פרוס גס
1 פלפל חריף תתוך קטן
½ כפית ג'ינגר מגורד
4 שיני שום פרוס
5-4 גבעולי בצל ירוק חתוך לפרוסות עבות
2 עגבניות חתוכות לקוביות עבות
1 פחית קרם קוקוס
1 כפית כורכום
1 כפית אבקת קארי
¼ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית פתיתי צ'ילי חריף
שמן לטיגון

הכנה:
בסוטאז' או סיר רחב לטגן במעט שמן ראשית את הבצל
עד שמעט מזהיב.
להוסיף לטיגון ג'ינגר,שום ופלפל חריף ולטגן עוד דקה.
להוסיף את כל התבלינים היבשים ולהמיס אותם בשמן.
להוסיף את הכרובית,העגבניות וקרם קוקוס .נכסה את הסיר ל15-20 דקות או עד שהרוטב מסמיך והכרובית מתרככת.
אל תבשלו יותר מידי כי הכרובית הופכת לרכה מידי וזה לא טעים
לקראת סוף הבישול נוסיף את בצל ירוק
למזוג את התבשיל על אורז לבן ולהנות❣️❣️
תמשיכו לעקוב אחרי למתכונים נוספים