Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון : ליאת קאדר
מה לעשות🤩😱
מוצאת את עצמי כל הזמן במטבח🤩😂
הכנתי גונדי פגזייי ( הכנתי את קציצות הגונדי מפילה הודו עם בצל וקמח חומוס ותבלינים😋😋😍😋 )
כמה טעים
כבר הכנתי פעמיים
פעם במרק
והיום כתבשיל עם חומוס ותפוא
פגזזז😋😍
אין דברים כאלה😋😋❤️

חצי קילו חזה עוף טחון ( אני השתמשתי הפעם בפילה הודו , ממש טעים😋)
1 בצל לבן גדול מגורד בפומפייה
3/4 כוס חד פעמית קמח חומוס ( ניתן להשיג בכל חנות תבלינים או רשת שיווק או פשוט לקנות חומוס יבש קלוי, פיצוחים ולטחון לאבקה , שזה בעצם קמח החומוס)
תבלינים:
מלח, פלפל מקאלף , כורכום ,פיטרוזיליה יבשה, מעט שמן

לשים את החומרים והתיבול בקערה ולעבד היטב עד ליצירת עיסה אחידה וחלקה.
ליצור כדורים גדולים
לחיים קלים יותר, מומלץ להכין כמות גדולה , להקפיא ולשלוף בעת הצורך ולהוסיף לתבשיל שמכינים .

להכנת תבשיל גונדי, תפו"א וחומוס
לשים הסיר כורכום ושמן ולערבב
להוסיף שבבי בצל מטוגן
ומים רותחים
להוסיף גרגירי חומוס מבושלים ותפוא חתוכים גדול

להוסיף תיבול
מלח אבקת מרק פיטרוזיליה יבשה פלפל מקאלף
להביא לרתיחה ולהוסיף את כדורי הגונדי ולבשל עד שמוכן
תמיד ניתן להוסיף מים אם צריך ולתקן תיבול

יוצא טעים מאוד

מומלץ להגיש את תבשיל הגונדי לצד אורז לבן🤩😋❤️