Share with:


בשרי

אופן הכנה

את החומוס השרתי לילה לפני בבוקר תפח יפה יפה בישלתי במים עד שהתרכך
את הבשר ראש בישלתי בסיר לחץ שעה וחצי ואז חתכתי לפרוסות מרובעים,
בסיר שטוח טיגנתי גמבה פרוסה לרצועות פלפל חריף פרוס וראש של שום קלוף שלמים במים השרתי פלפל אדום יבש 4 יחידות אחרי טיגון של 8 דקות הוספתי כוס ממי הבשר הוספתי את החומוס ובישלתי על אש קטנה
במקביל הכנתי בצלחת עם
רבע כוס שמן
2 כפיות פפריקה,
1 כפית כמון,
1 כפית מלח,
רבע כפית כורכום
חצי חבילת כוסברה קצוצה

להוסיף את כל התערובת לסיר ועוד 2 כוסות ממי הבשר להוסיף את קוביות הבשר ולבשל על אש קטנה עד שהכל רך ונשאר קצת רוטב

תבשיל בשר ראש וחומוס
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים