Share with:


פרווה

אופן הכנה

שבע"ה נכין בבריאות איתנה💗
חבילת שערות קדאיף
מופשרים לילה במקרר.
לקחת קערה לפורר את השערות קדאיף
להוסיף שמן ולערבב ( בערך רבע כוס)
לערבב הייטב
להוסיף רבע כוס אבקת סוכר
לערבב הייטב.
לקחת תבנית שקעים( אפשר עטרות נייר) ולהניח מהשערות שכבה יפה.
לאפות בתנור שחומם מראש
ל-180 מעלות, כ- 15 דקות או עד להזהבה יפה.
4 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות.
כף מחמאה
3 כפות סוכר חום.
במחבת גדולה להמיס כף מחמאה או שמן
להוסיף את התפוחים והסוכר.
לבשל על אש נמוכה כ-20.
לקרר הייטב.
הרכבת המנה
לקחת קערת קדאיף
להניח מהתפוחים.
אפשר להוסיף כדור גלידה או קצפת צמחית .
לפזר מהרוטב של התפוחים
לפזר פאקן מסוכר ( לא חייב טעים)

שערות קדאיף עם תפוחים מקורמלים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים