Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו שעועית לבנה מושרית ללילה במי ברז
חצי קילו בשר מספר 8 חתוך לקוביות
שמה את השעועית בסיר, מביאה לרתיחה
מוציאה את הקצף שנוצר למעלה, מסננת.
שמה את קוביות הבשר בסיר ואת השעועית המסוננת, מביאה לרתיחה עם 4 שיני שום.
אחרי שעה על להבה נמוכה מתבלת: כף פפריקה כף מרק עוף, מלח חצי כף כמון, פלפל שאטה חריף שטוף, שמן רבע כוס, מים עד כיסוי. מביאה לרתיחה, ומנמיכה לשעה נוספת . בהצלחה אביבה ממן🌺

שעועית עם בשר_מתכון של אביבה ממן
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

26 מתכונים