Share with:


חלבי

אופן הכנה

קילו קמח
שקית שמרים
כוס סוכר
200 גרם חמאה רכה
4 ביצים
מים פושרים לפי הצורך
בערך כוס ורבע.

ללוש לבצק חלק ונוח לעבודה.
להשהות להתפחה עד הכפלת נפח . בערך שעה .
להניח על תבנית נייר אפיה.
ליצור מאפים להניח על התבנית להתפחה 25 דקות.
לפני שמכניסים לתנור למרוח חלמון ביצה.
אפיה ב 180 מעלות עד להזהבה

מילוי גבינה:
1 גבינה טוב טעם של טרה.
1 גביע גבינה 250 גרם – לסנן גבינה
1 ביצה
כוס צימוקים וחמוציות
חצי כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלור.
לערבב עד לאיחוד המרכיבים.

סירופ סוכר
להכניס לסיר קטן
2 כוסות סוכר
כוס מים

לערבב לבשל 10 דקות על להבה
קטנה.

לאחר מכן להוסיף כף מיץ לימון טרי ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות

שושני בצק שמרים במילוי גבינה צימוקים וחמוציות_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים