Share with:


פרווה

אופן הכנה

להשרות את התפוזונים במים תשטפי ותשפכי את המים . לחתוך מעט מהעוקץ למעלה ולחתוך מעט באמצע התפוזון לא עד הסוף תשפכי עליהם מים רותחים ותשפכי, שימי בסיר קילו תפוז 750 גרם סוכר אפשר יותר ,2 וניל 2 מקלות קינמון כוס וחצי מים 2 לימונים סחוטים לערבב היטב ולהניח להתבשל במשך כשעה . בהצלחה, אפשר לשים תפוח או ליבה של תפוח לפקטין של הריבה , אני שמתי 2 ליבות להזמין ממני בפרטי,

ריבת תפוזונים סיניים_מתכון  של מירי קינן- מאסטר מתכונים
מירי קינןספר המתכונים של
מתכון של

מירי קינן

30 מתכונים