Share with:


אופן הכנה

🎊🎉🎈

חומרים:
בצק עלים
תפוחים
קינמון
סוכר חום
* *כמויות לפי מה הצורך

לחתוך את הבצק לריבועים, לחרוץ ריבוע בתוך הבצק ,להשאיר שוליים , לסדר את התפוחים כמו בתמונה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר מעל…להתיז מעט מאוד שמן .

לאפות בחום 175 עד להזהבה .

בסיום האפיה …למרוח את התפוחים בריבה צהובה מהולה עם מעט מים ..להברקה.

בהצלחה !!🎈🎉

ריבועי בצק עלים במילוי תפוחים_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

224 מתכונים