Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
כוס סוכר
3/4 כוס קמח תופח(או רגיל עם כפית אבקת אפיה)
כף קקאו
חצי כוס שמן
אחד סוכר וניל
3ביצים מופרדות

ההכנה
במיקסר מקציפים את הצהוב של הביצה(חלמונים)
יחד עם הסוכר והוניל מוסיפים את השמן למרקם חלק מוספים את הקמח בהדרגה תוך כדי תנועות קיפול ככה את כל הקמח

מקציפים את הלבן(החלבונים) לקצף לבן ויציב מעבירים לקערת החלמונים והקמח תוך כדי קיפול עד שהכל נהיה מרקם אחד אחיד ואוורירי

לוקחים קערה שמים שתי כפות מהבלילה מוספים את הקקאו ומקפלים עד למרקם חלק . מעבירים לשקיות אוכל את הקקאו ומזלפים על נייר אפיה . לוקחים את הבלילה הלבנה יוצקים מעל על כל השטח ומורחים
בעדינות.

מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מ׳ למשך 10-20 דקות עד שמזהיב יפה

.מוצאים מצננים 5-10ד׳ ומגלגלים יחד עם הנייר אפיה מגלגלים את מה שגיגלנו במגבת עד שמתקרר,משחררים מהנייר אפיה בעדינות ממלאים במה שבא לכם…

רולדת קצפת
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים