*אופן ההכנה:*
מקציפים חלבונים עם סוכר
אחכ מוסיפים חלמונים שמן. מיץ תפוזים ובסוף קמח ואפיה
מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה.
מורחים את הבלילה בתבנית על ניר אפיה משומן
ואופים בתנור שחומם מראש כ- 10 דקות בחום בינוני 180 מעלות (אפיה פס עליון ותחתון)
מורחים חלק מהקצפת על הרולדה ומזלפים מעט ריבת חלב
מגלגלים לרולדה
ומורחים את יתרת הקצפת על הרולדה .
מקשטים במעט ריבת חלב מדוללת במעט חלב
יוצרים פסים של ריבת חלב מעל הקצפת ובעזרת מרית יוצרים קישוט שיש