Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
4 ביצים L מופרדות
2 כפות שמן
7 כפות מיץ תפוזים
5 כפות סוכר
4 כפות גדושות קמח
1 כפית אפיה
*אופן ההכנה:*
מקציפים חלבונים עם סוכר
אחכ מוסיפים חלמונים שמן. מיץ תפוזים ובסוף קמח ואפיה
מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה.
מורחים את הבלילה בתבנית על ניר אפיה משומן
ואופים בתנור שחומם מראש כ- 10 דקות בחום בינוני 180 מעלות (אפיה פס עליון ותחתון)
לקצפת :
מקציפים היטב היטב
2 שמנת מתוקה
4 כפות פודינק וניל
2 כפות סוכר
כוס ח.פ.קר חלב
* ריבת חלב בחירה
מורחים חלק מהקצפת על הרולדה ומזלפים מעט ריבת חלב
מגלגלים לרולדה
ומורחים את יתרת הקצפת על הרולדה .
מקשטים במעט ריבת חלב מדוללת במעט חלב
יוצרים פסים של ריבת חלב מעל הקצפת ובעזרת מרית יוצרים קישוט שיש
ומכניסים לקירור
בהצלחה אסתי ❤️

רולדה משויישת בריבת חלב_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים