Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
1/2 כוס מים
1 אבקת אפיה
כוס קמח( שתיה חמה)

להקציף ביצים עם סוכר
לקצף יציב כ-6 דקות
להוסיף לפי הסדר שרשום
להנמיך מהירות
בסוף קמח
אפיה 180 מעלות
כ- 15 דקות
שמה תבנית עם נייר אפיה משומן
קצפת חלבית או פרווה
להקציף שמנת עם פודינג וניל
ומעט סוכר
לקצף יציב
למלא ולגלגל. למרוח למעלה
ולקשט
בהצלחה🌺
לאפות

רולדה לכבוד שבת קודש💕💕_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

41 מתכונים