Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
קילו קמח תופח
כף שמרים….כן כן גם שמרים
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
חצי כוס שמן
2 ביצים L
150 ג ' חמאה
רבע כפית מלח

במיקסר עם וו לישה שמים את היבשים לפי הסדר ומערבבים עד להטמעה מוסיפים את הנוזלים תוך כדי עירבוב לפי הסדר עד לאיחוד ולקבלת בצק נעים ולא דביק מפזרים מעט קמח ומתפחים כחצי שעה מורידים נפח

חוצים ל4 מרדדים ויוצרים רוגעלך או רולדה 180 מעלות עד להזהבה.

מורחים סירופ
סירופ
2 כוסות סוכר
כוס וחצי מים
כף מיץ לימון טרי
מבשלים על הגז עד לקבלת סירופ…

רוגעלך + רולדות שוקולד
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים