Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבצק
ביצה אחת
מעט מלח
כוס וחצי קמח
רבע כוס מים בערך

למלית
2 בצלים גדולים אני טוחנת במג'מיקס ומטגנת
מוסיפה 250
גרם בשר בקר
מלח
פלפל
מטגנת מעט עד שכל הבשר נעטף בשמן ולא אדום אבל לא לבשל הרבה,
פותחת את הבצק עם מעט קמח ממלאה כפית גדושה מלית בוגרת ושמה על בסיס קמח,
אפשר להקפיא או ישר לבשר במים רותחים עם מלח.
את ה קרפלאך יש לקרר בכלי עם שמן זית בתחתית כדי שלא ידבק
לעטוף בניילון ולהכניס למקרר

קרפלאך _מתכון של מירי קינן
מירי קינןספר המתכונים של
מתכון של

מירי קינן

29 מתכונים