Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לכמות של 8

4 ביצים
2 כוסות קורנפלור
כף וחצי סוכר.
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות חלב.
כף שמן
חמאה למריחה במחבת.

מילוי:
שוקולד נוטלה לקרפ הבהיר
שוקולד לבן לקרפ השוקו.
או ממרח חלווה.

לערבב א כל החומרים היטב שלא יהיו גושים לחלק את הבלילה ל2 קערות
להוסיף לאחת הקערות כף קקאו
לשמן מחבת ולצקת מצקת מהבלילה.
לאחר שמוכן למרוח מהמילויים ולקפל.

קרפים כשר לפסח בשני צבעים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים