Share with:


פרווה

אופן הכנה

קרם מלבי
מרכיבים
פחית קרם קוקוס
פחית שמנת צמחית
2 כפות סוכר
2 טיפות מי וורדים
4-5 כפות קורנפלור גדושות
הפחית של קרם הקוקוס תשמש
למידה לשמנת המתוקה/ הצמחית
מתחילים
בקערית מערבבים היטב קורנפלור עם 1/2 כוס מים ויוצקים לסיר שבפנוכו יש את הקרם הקוקוס הסוכר והשמנת הצמחית מבשלים
מערבבים ומורדים מהגז.
מחלקים לגביעי מלבי ומקשטים בסירופ. אגוזים ופיסטוקים קלויים
לסירופ
3 כוסות סוכר
3 כוסות מים
מי וורדים
1/2 לימון
וצבע מאכל איכותי אמיתי אדום
לסירופ
מעבירים את המרכבים לסיר ומבשלים מספר דקות.
מוסיפים צבע מאכל ומורידים מהגז
הערה
הכמות שנשארת מהסירופ למקרר לפעמים הבאות ואם בכלל ישאר

קרם מלבי איכותי
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים