ממליצה בחום…טעיםם בטירוף וקל להכנה…
רכיבים:
ליטר חלב
שמנת מתוקה .
1/2 כוס סוכר.
300 גרם שוקולד מריר .
2 כפות קורנפלור מהול בכוס מים.
כפית אבקת נס-קפה
שקית סוכר ווניל
אופן ההכנה
**מכניסים את החלב, השמנת והסוכר לסיר עמוק ומביאים לרתיחה קלה, מוסיפים: את השוקולד, הקפה נמה וסוכר הווניל. ומערבבים, היטב על להבה נמוכה בינתיים, מערבבים היטב את הקורנפלור עם המים עד למצב שאין גושים. **מוסיפים: בהדרגה ותוך כדי בחישה כדקה, מכבים להבה.
מקררים מעט, ויוצקים לכוסות או גביעים אישים, מכניסים למקרר להתייצבות.
בינתיים מקציפים:
שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר
½ כוס חלב
מקציפים יחד עד קבלת קרם .
מזלפים בעזרת שקית זילוף ומכניסים למקרר …
**ניתן לפזר מעל הקצפת שוקולד מגורר/קקאו/שבבי שקדים או כל מה שאוהבים. .בהצלחה ובתיאבון שנה טובה ומתוקה לכל בית ישראל ממני לינדוש.