Share with:


בשרי

אופן הכנה

לתערובת הקציצה
חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה וכוסברה קצוצה בערך 2 כפות מכל אחד,
לרסק
בצל
2 כפות קמח מצה ,
מלח לפי הטעם,
פלפל שחור גרוס חצי כפית,
רבע כפית כורכום,
רבע כפית כמון,
כפית פפריקה מתוקה,
חצי כפית צ'ילי גרוס

לערבב את כל התבלינים עם הבשר ולהניח במקרר ל 20 דקות
לטגן בצל כשמזהיב לשפוך כוס וחצי מים ולתבל בתבליני הקציצה
לקצוץ עלי סלרי להוסיף אפונה להוציא את הבשר מהמקרר
להכין קציצות קטנות ולהניח בסיר בערך חצי שעה על אש בינונית להשאיר מעט רוטב

קציצות עם אפונה
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים