Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים לקציצות
1/2 קילו גרם חזה עוף טחון
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים קצוצים דק
1 עגבניה מגורדת
1 ביצה
קמח מצה או פירורי לחם
1 כף שום כתוש
1 כפית אגוז מוסקט
1 כף תבלין לקציצות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם

מצרכים  לפטריות ו תפו"א
1 בצל חתוך לפלחים
1חבילת פיטריות שימורים ללא המים אפשר טרי
2 תפו"א חתוכות לקוביות קטנות
2 כפות ברבקיו
2 כפות טריאקי
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת פטריות

הכנת הקציצות
1)מערבבים את הכל ביחד ועושים עיגולים
ומכניסים למקפיא לשעה

2) מטגנים את הבצל עד להזהבה ולאחר מכן את הפטריות שופכים את הרוטבים ומערבבים
3)מטגנים את הפו"א בשמן עמוק ושמים אותם מעל הפרטיות

4)כשהקציצות קפואות אז אפשר להכניס אותם לסיר ומוסיפים ומבשלים כוס מים ומבשלים לעוד 20? דקות ומגישים

קציצות עוף עם פטריות תפו"א ברוטב ברביקיו וטריאקי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים