Share with:


בשרי

אופן הכנה

לטגן 1 חציל גדול שחתוך לקוביות או עיגולים
(את החציל יש להמליח ולהשרות כשעתיים)
לתערובת הקציצה:
1 בצל מגורד
רבע קילו בשר טחון
רבע קילו טחון עוף
1 ביצה
כף קמח מצה
1 כף מרק עוף, כפית פפריקה אדומה וכפית פלפל שחור
צרור עלי פטרוזיליה קצוצים.
מערבבים היטב ליצור קציצות ולטגן
בסיר יש לשים מעט שמן
1 פלפל ירוק חריף חתוך
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
3 שיני שום
לאדות על הגז עד לריכוך
להוסיף 4 עגבניות חתוכות
1 כף רסק עגבניות
1 כף מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
לימון סחוט
1 כף סוכר
מעט מים
(לטעום טעמים ולשפר )
לבשל על הגז עד לריכוך
לערבב עד ולהוסיף את החציל המטוגן
ולערבב ולשים בפנים את הקציצות המטוגנות

קציצות מטוגנות ברוטב עגבניות וחצילים מטוגנים _מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

49 מתכונים