Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

🐟🐟🐟🐟
קציצות מדגים בתבלון מיוחד…נסו ותהנו !!!

חומרים:
1/2 ק"ג דג מלרוזה (לטחון גס)
1 בצל קצוץ דק
חופן כוסברה טריה
שום לפי טעם
1 ביצה
1 פרוסת לחם לאחר השרייה במים (קמח מצה)
מלח
1 כפית כוסברה יבשה
1 כפית חוויאג' של מרק תימני
1 כפית סחוג אדום +ירוק

הכנה וטיגון:
לערבב את כל המרכיבים..היטב ,לכסות , לשמור המקרר כחצי שעה…
לעצב קציצות לפי גודל שתבחרו, לטגן עד להזהבה.

הערות:
**** אפשר להוסיף לרוטב של דגים לפי בחירה
****אפשר להכין מכל דג שתבחרו
**** רצוי לפני תחילת ההכנה להשרות את הדג עם מעט מיץ לימון כחצי שעה,,,לשטוף ולסחוט את המים.

בהצלחה🐟🐟🐟

קציצות דגים מטוגנות…בגירסה שלי
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

112 מתכונים