Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים ואופן הכנה לבסיס :
לוקחים ריבוע בצק עלים
מקמחים ומרדדים אותו מעט
מרפדים את הבצק שרידדנו בתוך תבנית של פאי
גם בדפנות !
לדקור במזלג את הבצק
ולאפות בחום 180 מעלות אפיה חלקית.. להזהבה קלה.בערך 15 דקות .
בנתיים מכינים מילוי:
2 גבעולי בצל ירוק חתוך
2 קישואים חתוכים לקוביות
כוס פטריות חתוכות
מטגנים במעט שמן ומקררים .
מוסיפים לתוך קערה גדולה
את הבצל והקישואים שקררנו

יוצקים :
1 שמנת מתוקה
חצי מיכל שמנת לבישול
מתבלים
מעט פלפל לבן.
מעט אגוז מוסקט
כפית אבקת פטריות
2 כפות מלאות קמח
ומוסיפים לזה 👇
3 בצים
100 גרם פתיתי פרמזן או גבינה צהובה מגורדת ( בערך כוס )
לערבב היטב את כל המרכיבים
לצקת את כל הבלילה לתבנית עם הבצק העלים שאפינו חלקית
מסדרים מעל הבלילה
12 פרחי ברוקולי שבושלו במים כ- 3 דקות
אופים עד להזהבה !

בהצלחה אסתי 🤗
קרדיט לסיגל ♥️

קיש ברוקולי נדיר 🥬_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים