Share with:


בשרי

אופן הכנה

1 חציל חתוך לקוביות (על החציל החתוך לפזר מלח ולהשאיר לשעתיים לספוג את המים מהחציל)
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
1 פלפל ירוק חריף חתוך
יש לטגן את החציל עד להשחמה וגם את הגמבה והפלפל הירוק
ולהניח אותם בצד על נייר סופג
למלית:
1 בצל קצוץ
חצי קילו בשר טחון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף מרק עוף
אופן ההכנה
יש לטגן את הבצל עם מעט שמן עד להשחמה להוסיף את הבשר הטחון ולטגן ביחד, להוסיף את התבלינים ולהמשיך לערבב ולקראת הסוף יש להוסיף את החציל הגמבה והפלפל המטוגנים ולערבב
לבצק:
1 כוס קמח
100 ג' מחמאה
קורט מלח
2-3 כפות מים קרים
במעבד מזון שמים הכל ביחד ומערבבים או לשים ביד עד לקבלת בצק אחיד.
שמים במקרר כחצי שעה לקירור.
יש לרדד את הבצק הפריך לשכבת בצק אחידה שהבצק יכסה את כל התבנית כולל הדפנות
ולצקת את התערובת על הבצק.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים ואופים בערך כשעה עד שמשחים.

קיש חצילים עם בשר טחון🔥_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

92 מתכונים