Share with:


חלבי

אופן הכנה

קנלוני במילוי גבינות וברוטב עגבניות ובשמל♥️ אין טעם כזה!!
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם

https://instagram.com/tzufit_22?igshid=1lfytn48hco25

המתכון:
חצי חבילת קנלוני
רוטב עגבניות – אני מכינה מ 8-10 עגבניות מגורדות , קופסת שימורים אחת של עגבניות מרוסקות @mutti_israel מוסיפה לסיר עם רבע כוס שמן- בצל אחד קצוץ ו2 שיני שום, בזיליקום קצוץ לפי טעמכם ומתבלת במלח ( לא הרבה -הגבינות מלוחות), כפית פלפל שחור , כף סוכר וכף פפריקה אדומה. מערבבת היטב עד שהרוטב מסמיך קצת.
בשמל- במחבת ממיסה 100 גר' חמאה, מוסיפה 4 כפות קמח ומערבבת היטב עם הקמח . אחרי שהוספנו את הקמח אני מוסיפה 2 כוסות חלב ומתבלת במלח פלפל שחור ומוסקט. התערובת מסמיכה מאוד מהר אז לא להפסיק לערבב!

מילוי גבינות – גביע קוטג' , גביע גבינת שמנת טבעית , גביע שמנת חמוצה, לפורר בערך 100 גר' גבינה בולגרית , להוסיף 2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים ו100 גר' עגבניות לחות קצוצות וכף פסטו או בזיליקום קצוץ . לתבל – מלח פלפל ומוסקט , לערבב היטב.

הרכבת המנה
ממלאים את צינורות הקנלוני בתערובת הגבינות ומסדרים אותם בכלי שניתן לאפות. הסידור נעשה בשכבות – רוטב, בשמל, קנלוני וחוזר חלילה..כאשר בחלק העליון שכבת רוטב בשמל ועליה "איים" של רוטב עגבניות. מעל הכל מסדרת בזיליקום.
אפיה בתנור 170 מע', מכוסה , 40- 45 דקות. לפני שמוציאים להוריד את הכיסוי מהתבנית ולהשלים 5 דק'.
בתאבון וחג שמח♥️

קנלוני במילוי גבינות וברוטב עגבניות ובשמל ♥️ אין טעם כזה_צופית כהן
צופית כהןספר המתכונים של
מתכון של

צופית כהן

13 מתכונים