Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

5-6 קישואים בינוניים מנוקים.
כוס וחצי אורז(אפשר עגול, הכנתי אורז בסמטי).

למילוי:
חצי צרור כוסברה קצוץ.
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
כמה עלי נענע קצוצים דק.
בצל מגורד דק.
כפית מלח
כפית פלפל שחור.
כף פפריקה מתוקה בשמן.
חצי כף כמון.
חצי כף כורכום
כף שמן זית
מיץ לימון מחצי לימון סחוט.

לרוטב:
3 גבעולי סלרי או מנגולד עם העלים.
2 שיני שום חצויים לפרוסות דקות.
מיץ מלימון אחד גדול
2 וחצי כוסות מים
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
לטגן בשמן עמוק את הקישואים
להניח בנסננת שיתקרר
למלא להניח בסיר רחב להוסיף את הסלרי או המנגולד.
ולשפוך את המים הלימון והתבלינים
לבשל 45 דקות אש בינונית עד נמוכה

קישואים ממולאים באורז  ברוטב לימון_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים