המידה בכוס
חד פעמי קר
1 כוס חלבונים (בין 5 ל 6 חלבונים)
2 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
רבע כפית נס קפה (אופציונלי)
מילוי קצפת :
500 מיל שמנת מתוקה
או קצפת צמחית
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
מקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה
אופן הכנת בסיס המרנג:
להקציף היטב את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר וניל והנס קפה
כל פעם כף סוכר עד לסיומו
מציירים על גבי נייר אפיה עיגולים בעזרת כוס חד פעמי קר
מכניסים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים את המרנג על גבי נייר אפיה בצורת ספירלה (עיגול מלא)
ומעליו מזלפים מסגרת עגולה
כך שנוצר לנו מעין כוס קטנה
אופים בחום 80 מעלות טורבו
לאפות עד לייבוש הנשיקות בערך שעה וחצי עד שעתיים.
אם התנור שלכן ממש חזק אוליי תצטרכו טמפרטורה יותר קטנה
ממלאים את הפבלובה בקצפת
ומקשטים באגוזי לוז/פקנים מסוכרים
בהצלחה אסתי ❤️
כמה כללים להצלחת המרנג
*כשמפרידים ביצים בשום פנים ואופן לא להשתמש עם חלבון שיש בו אפילו קמצוץ של חלמון!!
*הכלי צריך להיות נקי לחלוטין משומן וכו'