Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

(לישה ידנית)
הבצק
4 כוסות קמח
כף שמרים
כף סוכר
כפית מלח
2 כוסות מים פושרים
בקערה שמים את כל החומרים
היבשים ומערבבים אותם
בהדרגה מוסיפים את המים
ולשים ביד עד שהבצק יוצא
רך(קצת נוזלי)
לכסות בנילון ומכסים במגבת
מנוחה כשעה

לאחר שעה להוציא אוויר
לשמן סיר עם מיכסה אטום
במחמאה
ולשפוך את הבצק לסיר
ולתת שוב מנוחה כחצי שעה

לחמם תנור
200 מעלות
כ50 דקות

נ.ב
1.טעות שלי..
הסיר שהשתמשתי בו
היה גדול מידי לכמות הבצק
צריך סיר יותר קטן
אבל הפעולות אותו דבר
2.לאחר כחצי שעה
ניתן לפזר קצת מחמאה על הבצק לאחר שמחוררים אותו עם מזלג
היא תימס לתוך הבצק
ולהכניס בחזרה לתנור

קובנה מבית אימא_יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

481 מתכונים