Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים לבצק :
3 כוסות קמח אורז
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
1/2 כפית מלח
1-1 1/2 כוסות מים
לערבב לבצק אלסטי ונוח

למילוי:

חצי ק"ג בשר מ"ס 2 חתוך לקוביות קטנות
1בצל גדול קצוץ דק
3 גבעולי סלרי רק עלים קצוץ דק
10 גבעולי פתרוזיליה קצוצים דק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
כף פפריקה
כפית בהרט
5 כפות שמן
נתחיל את המילוי
לשים בקערה את כל חומרי ולערבב (אין צורך בטיגון לפני הבשר מתבשל בתוך הקובה סמכו עליי באחריות)

רוטב:

כפית מלח לימון
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות סוכר
5 כפות שמן
4 סלקים בינוניים חתוכים

אופן הכנת המרק:
1 נשים בתוך סיר עמוק ליטר מים ונרתיח
2 נוסיף את נתבלינים מלח לימון,מלח,סוכר,פלפל שחור,שמן
3 לאחר מכן נוסיף את הסלק ונבשל כ-40 ד"ק
4 בינתיים נגלגל קובות נוסיף אחרי 40 דקות ונבשל עוד כחצי שעה

בהצלחה רוחמה כהן כהן

קובה אורז עם סלק אדום
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

110 מתכונים