Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים לבצק :
3 כוסות קמח אורז
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
1/2 כפית מלח
1-1 1/2 כוסות מים

לערבב לבצק גמיש ונוח לעבודה

למילוי
חצי ק"ג בשר מ"ס 2 חתוך לקוביות קטנות
1בצל גדול קצוץ דק
3 גבעולי סלרי רק עלים קצוץ דק
10 גבעולי פתרוזיליה קצוצים דק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
כף פפריקה
כפית בהרט
5 כפות.שמן

נתחיל את המילוי לשים במחבת ללא שמן את הבשר הקצוץ עד שצבעם יהיה חום להוריד מהגז ולשים במסננת ולשטוף להניח בצד
לשטוף את המחבת מהשאריות לשים שמן ולטגן את הבצל עד שיזהיב
להוסיף את הבשר ולערבב הייטב להוסיף פלפל שחור מלח ופפריקה ולערבב להשאיר עוד 5 דקות
לכבות את הגז להוסיף בהרט והפתרוזיליה והסלרי ולערבב להניח בצד להצטנן

למרק הקובה:
חצי ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
1 בצל בינוני קצוץ
1 קופסת רסק עגבניות של 250 ג"ר
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
1 כפית מלח לימון
3 כפות שמן

אופן הכנת המרק:
1 נטגן את הבצל לצבע זהוב, נוסיף את הרסק עגבניות ונערבב הייטב נוסיף כוס מים רוטחים לאחר מכן נוסיף את יתר התבלינים נערבב ונוסיף עוד 2 כוסות מים רוטחים ונערבב
2 לאחר מכן נוסיף את הקובות והדלעת ום חסר מים להוסיף עד כיסוי ולבשל כ-40 דקות

קובה אורז עם דלעת
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

129 מתכונים