Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון מצוין רק אם תעשו בדיוק כמו שרשמתי
תמונות להמחשה בלבד …הכל נגמר

חומרים דרושים:
600 ג"ר בשר בקר
400 ג"ר בשר כבש עם השומן!!!!!
300 גרם שומן עגל
3 יחידות של בצל ירוק קצוץ דק דק
4 שיני שום טחון דק דק
צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית פלפל שאטה גרוס
כפית ראס אל חנות
2 כפיות פפריקה מרוקאית
מעט מלח
מעט פלפל שחור
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
1. בקערה נערבב את כל החומרים ונלוש את התערובת טוב טוב עד לתערובת חלקה ואחידה.
2. נשמן מעט את הידיים וניצור קציצות שטוחות מעט.
3. נסדר את הקציצות בתבנית ונכניס אותם לקירור של שעתיים לפחות !!!.
4. אחרי הקירור , נשמן את הידיים ונחזק את הקציצות שוב.
5. נשמן את רשת המנגל שלנו חייב להיות חם מאוד.
6. על מנגל או גריל אחר או בתנור נניח את הקציצות. ( חברים תקשיבו טוב!! המנגל חייב להיות חם מאוד כי זה מה שגורם לקציצות לקבל מיד סגירה כך הם לא מתפרקות לכם )
7. הכל מוכן וקדימה לארוחה.

קציצות על האש_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים