Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים
‏שני כוסות אורז מבושל
חצי קילו ‏חזה עוף טחון
שני ביצים
חצי כוס קמח
בצל אחד קצוץ
‏כמה עלים של פטרוזיליה

תבלנים
‏כפית כורכום
כפית ‏בהארט
מלח פלפל לפי הטעם
‏רבע כפית פפריקה

אופן הכנה
‏לבשל את האורז לשים בצד להתקרר בינתיים נכין את המילוי ‏במחבט על הגז מחממים שמן מוסיפים בצל מטגנים ‏עד אזהבה ‏מוסיפים את חזה העוף ‏בעזרת מזלג מפוררים את חזה העוף לפירורים מוסיפים תבלינים בהארט כורכום ‏פלפל שחור מלח פפריקה לפי הטעם, קוצצים פטרוזיליה ‏ומפזרים מעל, ‏מערביבים ‏מבשלים עד שהמים מתאדים ‏וחזה העוף מבושל מניחים בצד להתקרר , ‏
מכינים את המעטפה של הקובה
‏בקערה גדולה שמים את האורז המבושל מוסיפים ביצים קמח בהדרגה
‏ל‏לוש בידיים עד ‏שנוצר בצק ואפשר לאחוז אותו ביד והוא לא ‏מתפורר ‏לוקחים כמות קטנה של בצק ‏משטחים על כף היד ‏לוקחים כפית מהמילית ‏מנחים באמצע וסוגרים ‏לכדור‏ מועכים לעגול ‏מטגנים בשמן עמוק ‏בתיאבון