Share with:


בשרי

אופן הכנה

בשר (מספר 5)
שלקתי במים עם עלי דפנה ומספר גרגרי פלפל אנגלי כמעט 3 שעות השארתי במקרר ללילה פרסתי פרוסות דקות טיגנתי בצל הוספתי את הבשר טיגנתי מעט משני צדדים הוספתי מים בגובה הבשר ותיבלתי
חצי כפית כורכום
פלפל שחור
רבע כפית כמון
מלח לפי טעם
מרק עוף כפית
על אש בינונית לקראת סוף הבישול הוספתי פטריות ועד שהרוטב הצטמצם מעדן ורך

בהצלחה

צלי בשר ופטריות_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים