Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
נתח של בשר כתף
מספר 5 קילו וחצי
3 שקיות ערמונים בוואקום
2 בצלים חתוכים לקוביות
1 כף אבקת רוטב צ'ילי
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
רבע כפית כורכום
כף סילאן או דבש
אופן הכנת הבשר :
מניחים בסיר גבוה את נתח הבשר ומכסים במים ושולקים עד שמתרכך .זה יכול לקחת שעתיים עד שלוש שעות .
מקררים את הבשר בלי הנוזלים
במקרר ללילה או כמה שעות טובות .
למחרת חותכים את הבשר
לפרוסות ומכינים רוטב:
מזהיבים בצלים עד להזהבה
מוסיפים
חצי כף סילאן או דבש
חצי כפית כורכום
רבע כפית פלפל שחור
צ'ילי גרוס חריף מעט .לא חובה!
כפית גדושה אבקת צ'לי בשר
קמצוץ מלח .
מערבבים את כל התבלינים עם הבצל מוסיפים ערמונים
מוסיפים בערך
1עד 2 כוסות מים רותחים
מרתיחים את הרוטב כמה דקות
עד שמסמיך מעט.
אחר כך מסדרים את פרוסות הבשר ברוטב.אם חסר עוד קצת מים מוסיפים מעט .צריך להיות מים שלוש רבעי גובה מים מעל הבשר .
מכסים חלקית את הסיר
ומבשלים על אש נמוכה עד בינונית בערך 25 -35 דקות או עד שהרוטב מסמיך מעט.
ומידי פעם משקים את הבשר ברוטב .
בתאבון אסתי 😋

צלי בשר וערמונים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים