Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

להמיס בסיר קטן
100 גרם חמאה או מחמאה לפרוה,
כוס מים,
רבע כוס סוכר,
קורט מלח, עד להמסת החמאה ולהוסיף כוס וחצי קמח תופח (אוסם )ולערבב מהר ולהוריד מהגז .לשים במיקסר. עם וו גיטרה ולהבליע ביצה אחר ביצה עד 3 ביצים .
לשים בשקית זילוף עם צנטר כוכב .
לחמם סיר רחב עם שמן ולטגן .
לשים את השקית זילוף קרוב לשמן ולגסור עם מספרים את הגודל הרצוי לכם..
לאחר הטיגון הזרקתי עם צנטר ארוך שוקולד….
לפזר אבקת סוכר ופשוט ….להתענג❤

בשורות טובות 💚💜

מתכוןמתכון

צ'ורוס ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1045 מתכונים