Share with:


פרווה

אופן הכנה

המתכון⬇️
1 בצל לבן
1 בצל סגול
3 סלסילות פטריות פורטובלו
2 כפות שמן זית
4 ביצים L
140 (1 כוס) גרם קמח תפוחי אדמה
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1 כפית תימין

מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבנית האפייה.
חותכים את הבצל לפרוסות דקות ואת הפטריות לרבעים.
במחבת רחבה מחממים שמן זית, מוסיפים פנימה את הבצל והפטריות ומטגנים יחד כ-3-4 דקות עד שהבצל מתרכך מעט והפטריות מזהיבות.
מסירים מהאש ושמים בקערה.
מצננים את תערובת הבצל והפטריות במשך כ-10 דקות בטמפרטורת החדר.
מוסיפים לקערה ביצים, קמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל ותימין)ומערבבים עד אחידות.
יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
אופים במשך 20-25 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת.
מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים.

בהצלחה ובתאבון 💖

מתכוןמתכון

פשטידת פטריות כשל"פ _מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

83 מתכונים