Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4 ביצים
2 כפות קמח
1כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 כפות אבקת בצל
1 כף דבש
200 גרם ברוקולי קפוא מבושל וחתוך לחתיכות קטנות אבל לא יותר מדי
1 בטטה מבושלת 1/2 וחתוך לחתיכות
1בצל קצוץ

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל
עד להזהבה ולאחר מכן מכניסים את הבטטה וברוקולי ,מוסיפים את התבלינים ומטגנים

כ 5 דק לאחר מכן מכניסים את התערובת לקירור  ל 10 דק
2) טורפים 4 ביצים ושופכים אותם לתערובת ,מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים

3) משמנים סיר טפלון בקוטר 14 ס"מ
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות  כ 30 דק
מחלצים ומגישים חם או קר

פשטידת ברוקולי בטטה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים