מצרכים הדרושים
4 ביצים
2 כפות קמח
1כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 כפות אבקת בצל
1 כף דבש
200 גרם ברוקולי קפוא מבושל וחתוך לחתיכות קטנות אבל לא יותר מדי
1 בטטה מבושלת 1/2 וחתוך לחתיכות
1בצל קצוץ
אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל
עד להזהבה ולאחר מכן מכניסים את הבטטה וברוקולי ,מוסיפים את התבלינים ומטגנים
כ 5 דק לאחר מכן מכניסים את התערובת לקירור ל 10 דק
2) טורפים 4 ביצים ושופכים אותם לתערובת ,מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים
3) משמנים סיר טפלון בקוטר 14 ס"מ
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דק
מחלצים ומגישים חם או קר