Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים (לתבנית 26 ס"מ עמוקה עגולה/מרובעת):
250 גרם גבינה מלוחה מעודנת 5%
2/3 כוס שמן זית כתית מעולה איכותי
2 גבינות טוב טעם, 500 גרם סה"כ
2 מיכלי שמנת חמוצה, 400 גרם
1 מיכל, 200 גרם גבינת שמנת 5%
200 גרם גבינת גרנה פדנו מגורדת או כל גבינה קשה מגורדת שאוהבים
4 ביצים טרופות
4 כוסות קמח תופח מנופה
או 4 כוסות קמח לבן עם 2 שקיות אבקת אפייה מנופים ביחד

ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מעבירים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים טוב הכל ביחד.
  3. משמנים טוב תבנית אפייה בינונית 26 ס"מ עגולה או מרובעת, רצוי עמוקה.
  4. מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית, מנערים קלות לשיטוח התערובת טוב בתבנית והוצאת בועות אוויר.
  5. מכניסים לתנור לאפייה לכ-40 דקות עד שהפשטידה מקבלת נפח, מתייצבת ומזהיבה יפה.
    מכבים את התנור ומניחיח לפשטידה להצטנן מעט בתנור.
  6. בכיף אפשר להגיש לצד סלט טרי ורענן.
    בתאבון

פשטידת גבינות ושמן זית מפנקת_מתכון של בקי אוסגי
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים