Share with:


צמחוני

אופן הכנה

תפוחי אדמה, בטטות, רצועות רחבות בצל, שיני שום מעוכות וקצוצות
מפזרים את הירקות על נייר אפייה בתוך תבנית התנור, מתבלים : פלפל, מלח גס, מעט כורכום, מעט פפריקה חריפה, מעט כוסברה יבשה, תימין, רוזמרין, שמן זית, מערבבים ואופים עד שזהוב ומוכן.

למחרת – קוצצים דק את הירקות, שמים בקערה ומוסיפים:
3-4 ביצים
גבינות: פרמזן, גאודה, חמד (מעט מכל אחד ומגורר)
פלפל, מלח
שלוק חלב
עט פירורי לחם, 1/2 כפית אב' אפייה.
בתבנית פיירקס מרססים מעט שמן בתרסיס, שופכים את המסה ואופים בטורבו עד שזהוב…וטורפים

פשטידה נפלאה משאריות ירקות_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים