Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק:
1 חמאה או מרגרינה
1 כוס סוכר
2 בצים
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
3 וחצי כוסות קמח בערך

לקצף:
5 חלבונים
2 כוסות סוכר
4 כוסות קוקוס

הכנת הבצק:
במערבל לשים את החמאה סוכר והבצים, ולהקציף.לאחר מכן להוסיף את הקמח ואבקת האפיה עד שהבצק רך נעים ומעט דביק.. לשטח אותו על תבנית עגולה או מרובעת. ולאפות עד הזהבה.

הכנת הקצף שמעל:
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף לבן.להוסיף 2 כפיות נס קפה ולהוסיף את הקוקוס בצורת קיפול. למרוח מעל הבצק הפריך ממרח תמרים או ממרח שוקולד..
לשים מעל הבצק הפריך וממרח התמרים את קצף הקוקוס.
למרוח ולפזר בעדינות שווה בשווה..
להכניס לתנור ב 170 מעלות במשך כחצי שעה ולקרר.
ניתן לפזר שוקולד מריר מעל.

פריך קצף קוקוס ונס קפה
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

140 מתכונים