Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
6 יח' פרגיות נקיות וחתוכות לשתיים
1 חבילת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
3 שקיות ערמונים בוואקום
1 בצל חתוך לרצועות
1 בצל סגול חתוך לרצועות
1 כף סוכר חום
6 כפות שמן קנולה
3 כפות רוטב צ'ילי
3 כפות רוטב טריאקי
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כף שטוחה מרק עוף
חצי כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
1 כפית כוסברה יבשה
1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:
בסיר סוטאז' מטגנים את שני סוגי הבצלים עם 6 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים כף סוכר חום ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים מלח, פלפל שחור, מרק עוף, פפריקה כורכום ומערבבים.
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כמה דקות מכל צד עם מכסה סגור.
מוסיפים 3 כפות רוטב צ'ילי ו-3 כפות רוטב טריאקי ומבשלים עם מכסה סגור כ-5 דקות.
מוסיפים את הערמונים ומערבבים קלות.
מוסיפים כוס מים רותחים וממשיכים לבשל עם מכסה סגור עוד 15 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מערבבים קלות ומבשלים עד לצמצום הנוזלים.
נפזר מעל הכל כוסברה יבשה, ננענע את הסיר מצד לצד ונבשל עוד דקה

פרגיות עם ערמונים ובצל מקורמל
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים