Share with:


בשרי

אופן הכנה

בצק פילו שהופשר כל הלילה במקרר
מילוי לפסטיה –
לוקחת 4 פרגיות מרתיחה במים
קוצצת בצל גדול
מטגנת בשמן
מוסיפה-
100 גרם שקדים קצוצים
100 גרם אגוזים קצוצים
100 גרם צימוקים
( אפשר מעט פירות יבשים מה שאוהבים)
3 כפות סוכר( אפשר 4)
3 כפות קינמון (אני אוהבת)
קוצצת את הפרגיות בפנים
מערבבת הייטב .
מחכה שיתקרר טוב
לוקחת עלי פילו מורחת מעט שמן על כל עלה
חוצה וממלא.
אופה ב- 180 מעלות עד הזהבה
מפזרת למעלה אבקת סוכר וקינמון
אני מגישה בחג עם ריבת עגבניות שרי
חג שמח

פסטיה מתוקה לחג 💕💕💕💕💕_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

41 מתכונים